Onweerstaanbare ogen met  Eyelash Curl

Eyelash Curl geeft je wimpers een prachtige natuurlijke krul en laat de ogen groter lijken. Je krijgt een open blik en bent de hele dag gestyled!

Dankzij de speciale formule worden de wimpers verzorgd. Of je nu korte of lange wimpers hebt, dankzij de 4 maten rollers is er voor iedereen een gepaste krul. Tevens verf ik direct de wimpers met dark blue/zwart voor meer expressie! Na de behandeling mag u de wimpers aanzetten met mascara om meer volume te creëren!

Wat zijn de voordelen?

* Tot 6 weken resultaat * Inwerktijd van de verf is na ‘de curl’ 2 minuten * Waterproof * Je kan na de behandeling direct zwemmen, douchen, reinigen etc.*

In deze behandeling kunnen eveneens de wenkbrauwen worden gestyled en geverfd. Deze behandeling kost € 45,00 en duurt ongeveer 45 min.
——————————————-

LET OP!

Na de behandeling is het belangrijk om de juiste oogmake-up remover aan te schaffen. Deze moet ZONDER OLIEBASIS zijn! Door de oliebasis blijft de wimperpermanent minder goed zitten en is de kans groot dat u de gewenste periode van 6 weken niet behaald.

Naar mijn Facebook

Zeg het voort!

Wij zijn blij met onze vaste klanten en daarom beloon ik je graag wanneer je een nieuwe klant introduceert. Dat doe ik met de ‘zeg het voort’ actie, want elke vaste klant die een nieuwe klant bij mij introduceert, profiteert van voordeel, net als de nieuwe klant natuurlijk.

€ 10,- voordeel! Een nieuwe klant krijgt eenmalig tien euro korting op een gezichtsbehandeling naar keuze. Vervolgens krijgt de vaste klant, als dank voor de introductie, ook € 10,- korting op een verzorgingsproduct naar keuze.

Naar mijn Facebook
[/vc_row


Comments are closed.

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 13.30 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten

error: Content is beveiligd !!

Social Share