De nieuwste beautytrend: bindweefselmassage. Werkt het?

Bindweefselmassage van het gezicht een echte workout voor je huid!

Cosmetische bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is dit één van de populairste behandelingen.

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De massage is uitermate geschikt om littekenweesel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede (vale of rokershuid) huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of verminderen.

Hoe werkt bindweefselmassage voor het gezicht?

Door stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Wanneer zie je resultaat?

Al na één bindweefselmassage van het gezicht is het resultaat zichtbaar. Om een optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 6 keer zijn. Na de massage ziet de huid er wat rood uit en voelt strakker aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag. Wel kunnen er kleine bloeduitstortingen zijn ontstaan, vooral waar de huid verkleefd is. Ook dit verdwijnt weer.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door, tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling, de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.

TIP: in combinatie met de Esabiopeel en/ of Micro mesotherapie krijg je een geweldig resultaat! 

 

Bindweefselmassage gezicht € 49,00 – Behandeling 30 a 35 min.

·       Oppervlaktereiniging

·       Bindweefselmassage

·       Dagcreme

Kuur Bindweefselmassage gezicht, 6 behandelingen € 249,00

De kuur dient bij de eerste behandeling te worden betaald.

Wilt u per keer betalen dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.

Bindweefsel behandeling gezicht compleet € 80,00 – behandeling 75 tot 90 min.

·       Oppervlakte reiniging

·       Peeling / scrub

·       Stomen

·       Onzuiverheden verwijderen

·       Bindweefselmassage gelaat

·       Verzorgend masker

·       Dagverzorging

 
 
 

Onweerstaanbare ogen met  Eyelash Curl

Eyelash Curl geeft je wimpers een prachtige natuurlijke krul en laat de ogen groter lijken. Je krijgt een open blik en bent de hele dag gestyled!

Dankzij de speciale formule worden de wimpers verzorgd. Of je nu korte of lange wimpers hebt, dankzij de 4 maten rollers is er voor iedereen een gepaste krul. Tevens verf ik direct de wimpers met dark blue/zwart voor meer expressie! Na de behandeling mag u de wimpers aanzetten met mascara om meer volume te creëren!

Wat zijn de voordelen?

* Tot 6 weken resultaat * Inwerktijd van de verf is na ‘de curl’ 2 minuten * Waterproof * Je kan na de behandeling direct zwemmen, douchen, reinigen etc.*

In deze behandeling kunnen eveneens de wenkbrauwen worden gestyled en geverfd. Deze behandeling kost € 45,00 en duurt ongeveer 45 min.
——————————————-

LET OP!

Na de behandeling is het belangrijk om de juiste oogmake-up remover aan te schaffen. Deze moet ZONDER OLIEBASIS zijn! Door de oliebasis blijft de wimperpermanent minder goed zitten en is de kans groot dat u de gewenste periode van 6 weken niet behaald.

Naar mijn Facebook

Zeg het voort!

Wij zijn blij met onze vaste klanten en daarom beloon ik je graag wanneer je een nieuwe klant introduceert. Dat doe ik met de ‘zeg het voort’ actie, want elke vaste klant die een nieuwe klant bij mij introduceert, profiteert van voordeel, net als de nieuwe klant natuurlijk.

€ 10,- voordeel! Een nieuwe klant krijgt eenmalig tien euro korting op een gezichtsbehandeling naar keuze. Vervolgens krijgt de vaste klant, als dank voor de introductie, ook € 10,- korting op een verzorgingsproduct naar keuze.

Naar mijn Facebook
[/vc_row

Home / Blog

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 13.30 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten

error: Content is beveiligd !!

Social Share