Huidverbetering

Huidverbetering met biorevitalisatie; de nieuwe energie voor je huid!

Effectiever dan crèmes, gezonder dan botox. Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? Is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er mooi strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? 

Deze nieuwe totaalaanpak van behandelingen vind je in de betere schoonheidssalons die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom je huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaler en gladder wordt op een natuurlijke manier. 

De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

Nieuwe energie voor je huid!

Direct effect -Met één behandeling heb je al direct effect, hoewel de resultaten van een kuur fenomenaal zijn. Voor een langdurig en optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd.

Jongere huid – Gebaseerd op gebruik van lichaamseigen en goed opneembare werkstoffen, die de huid opnieuw doen activeren en laten functioneren als een jonge huid.

Ervaring –  je ervaart een verbeterde spankracht, veel stevigheid in de huid, de huid ziet eruit als ware het gelift is. Rimpels nemen af door het herstelde volume in de huid en je huid voelt comfortabel aan doordat er op diverse niveaus in de huid de hydratatie enorm verhoogt.

Mogelijkheden – Als eenmalige boost ~ Als upgrade tijdens de 6 wekelijkse gezichtsbehandeling ~ 2 x per jaar als vitaliteits- en huidverjongingskuur ~ als losse behandeling of in een combi behandeling met een biorevitaliserende peeling.

Welke technieken kunnen worden ingezet?

  • Micro mesotherapie: is een nieuwe therapie middels het insluizen van werkstoffen door middel van een klein naaldje. Dit is een prachtige huid verbeterende behandeling die de huid elastischer en vitaler maakt en de cel vernieuwing stimuleert. Deze behandeling kan heel goed samen met de Esabiopeel in een combi behandeling. 
  • No – Needle Meso: werkt middels elektrische stroompjes, zonder dat de huid wordt beschadigd. Door deze stroompjes wordt het membraam van de cel geopend en de werkzame stoffen in de cel gebracht. Deze behandeling is voor iedere huidsoort geschikt. Deze behandeling kan heel goed samen met de Esabiopeel in een combi behandeling.
  • Biorevitaliserende peeling: Esabiopeel is een peeling die de huid in de diepere lagen stimuleert zonder oppervlakkige irritatie te veroorzaken. Naast verbetering van pigmentvlekken, heeft deze peeling ook een intens liftend effect op het gezicht, de nek en het decolleté en geeft prachtige resultaten bij de behandeling van acne en acne-gerelateerde huidproblemen. Het resultaat zorgt voor een oplichtend effect en stimuleert de vorming van collagene en elastine vezels. Deze behandeling kan heel goed samen met de Micro mesotherapie in een combi behandeling.

Bio-revitalsatie door middel van  (micro) mesotherapie:

  1. Herstructurerend – stimuleert de cel vernieuwing en de collageen-, elastine- en hyaluronzuur productie, waardoor de huid er als herboren uitziet met de gewenste jeugdige uitstraling.
  2. Hydraterend – snelle voorziening van vocht voor het weefsel, voor een zeer comfortabel gevoel en frisse uitstraling.
  3. Anti-oxiderend – helpt de huid zich tegen invloeden van buitenaf te beschermen, voor een sterke en vitale huid met veel  opgebouwde weerstand.

Bio-revitalsatie door middel van een peeling met Esabiopeel :

  1. Gladmakend en liftend effect.
  2. Preventieve werking tegen huidveroudering.
  3. Geen down time (oftewel geen hersteltijd), direct mooi en zichtbaar effect.

Esabiopeel bestaat uit drie verschillende zuren die op drie verschillende plaatsen/ dieptes actief zijn:

– TCA: werkt aan de biorevitalisatie van de dermis. Stimuleert de collageen en elastine productie. Brengt verbetering bij middeldiep gelegen littekens.
– AMANDELZUUR: revitaliseert de epidermis, normaliseert oppervlakkige littekens en acne. Heeft een remmende werking op aanwezige bacteriën.
– KOJICZUUR: normaliseert en voorkomt de neiging tot hyperpigmentatie. Kojiczuur heeft  een remmende werking op melamine dus op pigmentatie.

Aanzienlijke verbeteringen van Bio-revitalisatie:

Gelaat, hals en decolleté:
– Helderheid en gelijkmatigheid van de huidskleur
– Stevigheid en elasticiteit van de huid
– Meer volume
– Vermindering van fijne lijntjes

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis intake!


Comments are closed.
Home / Huidverbetering

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share