Massage

Het effect van massage

Massage kan lichaam en geest stimuleren en tot rust brengen. De huid, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel worden gestimuleerd. Dat geeft de bloedcirculatie een boost, bevordert de celvernieuwing en zorgt ervoor dat afvalstoffen verwijderd worden. Omdat de spieren zich ontspannen komen de zenuwen tot rust, hierdoor ontstaat er een algeheel ontspannen gevoel. Massage helpt bij het onderhouden van collageenvezels, die de huid zijn elasticiteit en stevigheid geven. Daardoor kunnen rimpels zich niet meer ontwikkelen. De functie van zweet- en vetklieren, die de huid doorsmeren en bevochtigen, wordt gereguleerd.

Facial Cupping (evt. samen met een stimulerende massage) is een echte workout voor je huid! De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Een geweldige, natuurlijke manier om dagelijkse stress te verminderen en een vermoeide uitstraling te laten verdwijnen; de gezichtshuid ontspant en gezichtslijntjes worden verzacht. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren in de huid.  De combinatie facial cupping samen met een stimulerende massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede (vale of rokershuid) huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of verminderen. Ideaal toe te passen bij huidverbetering van het gezicht.

• Facial cupping massage -gelaat (in een anti-aging behandeling samen met een stimulerende massage)
• Klassieke gezichtsmassage – gelaat, hals en decolleté
• Nek-, schouder-, en rugmassage

 


Comments are closed.
Home / Massage

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share