Heren behandeling

Gezichtsbehandeling voor mannen is zeker van deze tijd!

De fabel dat alleen vrouwen een schoonheidsspecialist nodig hebben, is in onze tijd al lang achterhaald. Ook de mannen weten hun weg naar mijn salon te vinden voor een fijne gezichtsbehandeling. Mannen willen er immers ook goed uit zien, want een verzorgde huid straalt ook een verzorgde persoonlijkheid uit.

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid. Het verschil in gezichtsbeharing is natuurlijk het eerste wat opvalt. Verder is de huid van een man gemiddeld 25% dikker dan die van een vrouw. De talgproductie is hoger, omdat de collageendichtheid bij een man hoger is dan bij een vrouw.  De huid van een man zou langer jong kunnen blijven, mits deze goed wordt verzorgd!

Een mannenhuid is gevoeliger dan een vrouwenhuid en een mannenhuid is daardoor minder bestand tegen zon. Verder wordt de huid zwaarder belast door het scheren. 

Wil je jouw huid er fris en verzorgd uit laten zien? Wacht niet langer en maak bij een afspraak!

Voor het harsen van bijvoorbeeld je buik, rug, nek en/ of schouders ben je van harte welkom! Het resultaat mag er zijn:

Voor: Na:

 


Comments are closed.
Home / Heren behandeling

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share