Huidverbetering

Huidverbetering: SkinPen en 2B BioPeel

 

SkinPen – Medische Microneedling

De SkinPen is het eerste en enige FDA goedgekeurde Medische Microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

Werking medische microneedling:

Met Medische Microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de Medische Microneedling behandelingen.

Wat doet de SkinPen voor jouw huid?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Indicaties die behandeld kunnen worden:

 • Acné-littekens
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Vergrote poriën
 • Verslapte huid

Een behandeling met de SkinPen is een effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen. Omdat de kans op pigmentatie hierdoor significant kleiner is, kan SkinPen Medische Microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypen. Een ander essentieel verschil met de SkinPen en andere systemen is de continu gegarandeerde exacte naalddiepte; wanneer een diepte van 1mm ingesteld wordt, is dit ook daadwerkelijk 1mm. Helaas blijkt dit bij de meeste andere apparaten een ander verhaal.

Wat voel ik direct na de behandeling?

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

Wat kan ik de dagen na de behandeling verwachten?

Na enkele dagen kan je huid een lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn, in vergelijking met de niet behandelde huid. Dit trekt na verloop van tijd bij.

Wanneer is het eindresultaat van de behandeling zichtbaar?

4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na één maand, na 6 maanden was dit verhoogd naar een verbetering van 90%.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Bij een behandeling gericht op huidverjonging wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij een behandeling van acné-littekens en andere intensere indicaties worden 6 behandelingen geadviseerd.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Je krijgt thuisverzorgingsproducten mee voor na de behandeling. De eerste 24 uur breng je het serum Skinfuse Lift HG aan voor de nodige hydratatie (je ontvangt een protocol voor thuis).            De 24 uur daarna breng je de Skinfuse RESCUE crème aan. Deze crème helpt je huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Te verwachten resultaat en behandelfrequentie.

Direct na de behandeling gaat de huid van binnen hard aan de slag met haar herstellend vermogen. Eerst wordt collageen type 3 aangemaakt waarna dit omgezet wordt in collageentype 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor je huid continu opbouwend werkt. Achter de schermen wordt er dus flink gewerkt waardoor je lang profijt hebt van de behandeling. Bij herhaling van een SkinPen behandeling in de vorm van een kuur werkt dit nog langer door. Wat je ervaart is een strakke, stevige en jeugdige huid. Voor een optimaal resultaat zijn 4 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Tarief SkinPen Medische Microneedling:

De kosten van een behandeling, inclusief producten voor thuisverzorging, zijn €195,- Bij een kuur van 6 keer, krijg je de laatste behandeling gratis.

 

2B BioPeel, biologische kruidenpeeling

Hoe werkt een kruidenpeeling?

helen | Beauty Care werkt met 2B BioPeel; een natuur­lijke exfoliatie op basis van Chinese kruiden en algen. Een kruidenpeeling zorgt er voor dat de huidcellen op een veilige manier zodanig geactiveerd worden dat er een versnelde celdeling plaats gaat vinden. De huid vernieuwt zich hierdoor veel sneller met een sterkere, frisse nieuwe huid als zichtbaar resultaat.

De peeling is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor jouw huid! De kruiden worden eerst verwarmd en daarna licht  in de huid gemasseerd. De kruidenpeeling zorgt voor een versnelde celdeling: 10 dagen in plaats van 28 dagen! Hierdoor wordt de celstofwisseling en de productie van collageen gestimuleerd.

Wat kan een kruidenpeeling voor je doen?

Het is mogelijk om diverse huidtypes en huidproblemen doel­gericht te behandelen. Denk aan pigmen­tatie, lit­tekens van acne, de rokers­huid, grove poriën of veroudering. Ook voor een ‘gewone oppepper’ van de huid is een kruidenpeeling uitermate geschikt.

De 2B BioPeel geeft een natuur­lijke afschilfering van de huid op basis van Chinese kruiden en algen. Deze peeling werkt niet alleen aan de opper­vlakte zoals de meeste andere peelings, maar middels een serum dat het zuurstofgehalte in de huid van binnen­uit ver­hoogt. Dit serum word gebruikt bij speciale behande­lingen voor couperose, rosasea, anti-age, de rokers­huid en bij pigment­vlekken. De krachtige en natuur­lijke ingrediën­ten dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ont­doen van dode huid­cellen en onzuiver­heden.

Effectief bij:

 • Acne en onzuiverheden
 • Eczeem
 • Rosacea
 • Psoriasis
 • Vochtarme huid
 • Anti-aging
 • Anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid
 • Hyperpigmentatie

Behandelingsmogelijkheden:

SkinBoost – Een zuiverende behandeling voor de vette en doffe huid. Zeer geschikt als snelle boost van je huid maar ook om je huid te onderhouden.

Acné – Een zui­ve­ren­de be­han­de­ling die het immuun­sy­steem en de huid­func­ties, zoals die van de talg­pro­duc­tie, nor­ma­li­seert. Aan­be­volen in kuur­ver­band waar­bij de pro­duc­ten voor thuis­ge­bruik on­der­steund wor­den met een kuur van 3 be­han­de­lin­gen in 10 da­gen.

Anti-aging – De huid wordt gehydra­teerd en in­tens ver­rijkt met een revitali­serend serum, zodat ze her­ademt en haar jeugdige uit­straling terug­krijgt. Geschikt als een­malige opkikker, maar vooral aanbevolen als kuur van 3 behande­lingen in 10 dagen.

Rosacea –  Deze kruiden­peeling boost het huid­ver­nieuwings­proces van binnenuit. Door gebruik van een speciaal serum wordt het zuur­stof­gehalte in de huid van binnenuit verhoogd. Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Pigmentvlekken –  Deze kruidenpeeling start een exfoliatieproces van binnenuit. De huid wordt grondig gezuiverd, de melanineproductie wordt afgeremd en het celmetabolisme gereactiveerd waardoor pigmentvlekken vervagen. De teint oogt helderder, stralender en egaler. Als kuur van 3 behandelingen in 10 dagen.

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis intake!


Comments are closed.
Home / Huidverbetering

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share