OVER ONS | helen BeautyCare

Welkom bij helen | BeautyCare!

Mijn ‘petit salon’ aan huis ligt aan de Fuikweg in Vijfhuizen precies tussen het oude en nieuwe gedeelte van het dorp in. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Ik voel passie voor het vak en ik kan je veel mogelijkheden bieden op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging.

Mede door mijn werkervaring als doktersassistente naast mijn vak als schoonheidsspecialiste kan ik je goed adviseren over de behandeling die het beste bij je huid en je wensen past.

Ik heb ruime openingstijden, voor ieder wat wils.

Een mooie gezichtsbehandeling is natuurlijk heerlijk, maar ook voor een huidverbetering op maat of een deelbehandeling zoals epileren/ harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen of het harsen van bovenlip of lichaamsdelen kun je een afspraak maken.

Voor informatie, advies of het plannen van een afspraak kun je bellen met telefoonnummer 06 1466 8891 of je gegevens met je vraag invullen via het contactformulier.

Jong of ouder, man of vrouw, … ik heet je van harte welkom in mijn ‘petit salon’!

foto_helen
Naar mijn Facebookpagina

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuws in de salon, aanbiedingen of acties?
Naar mijn Facebookpagina
Home / OVER ONS | helen BeautyCare

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share