MERKEN | helen BeautyCare

Bij helen | BeautyCare heb je een ruime keuze in schoonheidsbehandelingen voor het gezicht.

Huidverzorging

Wil je lekker relaxen, genieten en verwend worden tijdens een schoonheidsbehandeling?

De ontspannende behandeling wordt goed afgestemd op jouw wensen en huidtype. Geschikt voor diegene die een betaalbare behandeling zoekt. Ook interessant wanneer je voor het eerst komt kennismaken met een professionele schoonheidssalon. De producten bieden natuurlijk goede resultaten en zijn perfect verdraagzaam voor iedere huid. Kortom, je bent hier voor een gemakkelijke en goede verzorging aan het juiste adres.

Huidverbetering

Maar als je wat meer en beters wilt voor jouw huid? Gewoon het allerbeste resultaat. En al dit extra voor net iets meer dan wat je nu al gewend bent maar met werkstof rijke producten. Dan ben je van harte welkom in de wereld die huidverbetering heet. De ideale stap wanneer je graag het maximale wilt bereiken voor een mooiere huid. Verbluffende huidresultaten worden werkelijkheid. Stap voor stap. Het doel voor jou (en ook voor mij als uw specialist) is het behalen van direct zichtbare en bewezen resultaten. Jouw huid is nu in de juiste en beste handen. Een mooiere huid  is een feit uitgaande van een optimale samenwerking tussen jou en mij.

In de salon wordt gewerkt met de volgende producten:

Oreaden Cosmetics – Bij de huidverzorgingsproducten van Lady Esther staat het thema: U & Uw huid centraal. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of jij nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid hebt. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Botanical Beauty –  100 % natuurzuiver, biologisch, vrij van parabenen en andere chemisch  synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen en dierproefvrij. Direct gericht op huidverbetering en geschikt voor verschillende huidtypen. De producten werken zeer effectief bij huidproblemen als eczeem, psoriasis, acné, kloven, couperose en huidveroudering. Bevatten geen microplastics en nano-  plastics en worden geproduceerd in Nederland maar is ook het enige biologische merk afkomstig uit Nederland.

2B BioPeel – 100% natuurlijke kruidenpeeling: Deze biopeeling richt zich op pure huidverbetering. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden. Geschikt voor alle huidtypen, zowel bij vrouwen als mannen. Zeer geschikt voor de donker getinte huid en is het hele jaar door toepasbaar.

Effectief bij: Acne en onzuiverheden | Eczeem | Rosacea | Psoriasis | Vochtarme huid| Anti-aging | Vale (rokers)huid | Grove poriën | Fijne lijntjes en rimpels | Hyperpigmentatie.

SkinBoosting – Voor de huid die meer nodig heeft, hebben wij behandelingen voor huidverbetering zoals een biorevitaliserende peeling waarmee d.m.v. het verwijderen van een microlaagje van de bovenste huidlaag al direct na de behandeling een stralende, nieuwe huid tevoorschijn komt. Dit kan als ‘opfrisbeurt’, als afsluiting van ieder seizoen of in kuurverband.

Wil je huidveroudering voorkomen of aanpakken. Minder rimpels en huidverslapping op een natuurlijk manier zonder botox en fillers dan is wellicht een serum met (micro) meso therapie iets voor je! Bio-revitalisatie door middel van (micro) meso therapie is een huidverjongingsbehandeling die zich baseert op het gebruik van specifieke lichaamseigen en goed opneembare substanties die de huid  opnieuw activeren om te functioneren als een jonge huid. Een verbeterde spankracht, stevigheid, en volume door hydratatie is het gevolg.

Home / MERKEN | helen BeautyCare

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 09.00 – 17.30 | 19.30 – 21.30
Vrijdag: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share