MERKEN | helen BeautyCare

Bij helen | BeautyCare heb je een ruime keuze in schoonheidsbehandelingen voor het gezicht.

Huidverzorging

Wil je lekker relaxen, genieten en verwend worden tijdens een schoonheidsbehandeling?

De ontspannende behandeling wordt goed afgestemd op jouw wensen en huidtype. Geschikt voor diegene die een betaalbare behandeling zoekt. Ook interessant wanneer je voor het eerst komt kennismaken met een professionele schoonheidssalon. De producten bieden natuurlijk goede resultaten en zijn perfect verdraagzaam voor iedere huid. Kortom, je bent hier voor een gemakkelijke en goede verzorging aan het juiste adres.

Huidverbetering

Maar  zoek je naar meer resultaat en het allerbeste voor jou huid? Dan heet ik je welkom in de wereld van huidverbetering!

En al dit extra voor net iets meer dan wat je nu al gewend bent maar wel met extra werkstofrijke producten. De ideale stap naar huidverbetering wanneer je graag het maximale wilt bereiken voor een mooiere huid. Verbluffende huidresultaten worden werkelijkheid. Stap voor stap. Het doel voor jou (en ook voor mij als uw specialist) is het behalen van direct zichtbare en bewezen resultaten. Jouw huid is nu in de juiste en beste handen. Een mooiere huid  is een feit uitgaande van een optimale samenwerking tussen jou en mij.

In de salon wordt gewerkt met de volgende producten:

Oreaden Cosmetics – Bij de huidverzorgingsproducten van Lady Esther staat het thema: U & Uw huid centraal. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of jij nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid hebt. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid. Vrij van parabenen, chemisch conserveringsmiddelen en dierproefvrij.

Botanical Beauty –  100 % natuurzuiver, biologisch, vrij van parabenen en andere chemisch  synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen en dierproefvrij. Direct gericht op huidverbetering en geschikt voor verschillende huidtypen. De producten werken zeer effectief bij huidproblemen als eczeem, psoriasis, acné, kloven, couperose en huidveroudering. Bevatten geen microplastics en nano-  plastics en worden geproduceerd in Nederland maar is ook het enige biologische merk afkomstig uit Nederland.

2B BioPeel – 100% natuurlijke kruidenpeeling: Deze biopeeling richt zich op pure huidverbetering. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden. Geschikt voor alle huidtypen, zowel bij vrouwen als mannen. Zeer geschikt voor de donker getinte huid en is het hele jaar door toepasbaar.

Effectief bij: Acne en onzuiverheden | Eczeem | Rosacea | Psoriasis | Vochtarme huid| Anti-aging | Vale (rokers)huid | Grove poriën | Fijne lijntjes en rimpels | Hyperpigmentatie.

SkinPen – Medische microneedling voor de huid die meer nodig heeft. Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

Wil je huidveroudering voorkomen of aanpakken. Een behandeling met de SkinPen is een effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen. Omdat de kans op pigmentatie hierdoor significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypen.

Home / MERKEN | helen BeautyCare

Helen | BeautyCare

Bij helen | Beauty Care staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Met passie voor het vak sta ik dagelijks voor je klaar. Doelgerichte verzorging voor een zichtbaar en langdurig effect. Helen heeft alle kennis in huis op het gebied van uiterlijke verzorging en anti-aging.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Don`t copy text!

Social Share